Menu
2 sæsoner, 10 afsnit, backstage klip og sjove fraklip
Er du klar til to sæsoner af "Costa del Linse"?

Med min helt nye serie "Costa del Linse", glæder jeg mig til at give jer alle en helt unik mulighed for at følge min store drøm i Spanien, og om at starte "Linses B&B".

Du får historien fra jeg pakker ned og tager afsted, opstarten i Spanien, mit nye liv her, gæsterne på mit B&B, og alle de spændende og sjove oplevelser jeg har hernede. Du kommer tæt på det hele, i et helt nyt format som vi selv har udviklet, sammen med et team af rigtige gode folk, og du kan se det digitalt på din computer, tablet eller mobiltelefon - uden reklamer og når det passer dig.

Du får muligheden for at se:

  • 2 sæsoner
  • 10 afsnit af ca. 25 minutters varighed
  • Første afsnit er et udvidet afsnit på ca. 40 min.
  • Backstage optagelser
  • Sjove fraklip
  • Muligheden for at se hele mit "Linses plastikshow" som vi optog i Aarhus tidligere på året.


Prisen for at se det hele bliver kun kr. 99,- og du vil altid have adgang til indholdet. Du kan også købe et afsnit, det koster kr. 19,- Det kan købes fra den 30. april her på siden, og når du køber vælger du et log in, som også bliver sendt på en mail, så har du altid dit log in og nem adgang. 

Fra den 30. april vil der være adgang til første afsnit af "Costa del Linse", som er et udvidet afsnit på ca. 40 minutter, "Linses plastikshow" og backstageklip. Herefter vil der udkomme et nyt afsnit ugentligt. Der vil være en lille pause mellem sæson 1 og 2. 

Jeg glæder mig SÅ meget til at dele det hele med jer ❤️

Du kan få en oversigt over serien LIGE HER og du kan købe serien HER

Har du oplevet problemer i forbindelse med dit køb, så send en mail til: [email protected]

Har du brug for lidt mere information om hvordan det hele fungere, så har vi lavet en side med info om det, som du kan se HER

Her kan du se trailer fra "Costa del Linse" og  "Linses plastikshow", som du også får med i pakken.


 

Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du skrive på [email protected]

 

NYHED
Èt afsnit kun kr. 19,-
Hvorfor "Costa del Linse" ? Se videoen
Play
Hvorfor "Costa del Linse" ? Se videoen
Få en lille bid fra bag kameraet
Play
Få en lille bid fra bag kameraet